Typer af konsultationer

Booking foregår ved at klikke på den passende mulighed:
MessengerEmailTel.
Katten viser via sin adfærd, at der er noget, der “skal gøres”, da den ikke kan med ord fortæller os, hvad det er “galt”. Adfærd er kommunikationens vej for dyr, hvor vi som mennesker bruger ord. Rådgivning i form af en katte-adfærdskonsultation hjælper dig til at forstå din kat og få ændret kattens adfærd.

Jeg hjælper dig, når du har det svært som katteejer. Du behøver ikke at bestemme på forhånd hvor lang tid en online/telefonisk konsultation varer. Jeg er fleksibel. Er du i tvivl, kan du starte med at fortælle mig om det. Ned under finder du de forskellige konsultationer. 

Er det akut, kan du sende mig en sms til 28731436

Hjemmekonsultation

1800DKK

Konsultationens pris er inkl. 20 km. fra København
De fleste katte viser deres sande jeg i deres vante omgivelser. Er din kat ikke bange for fremmede, samt at du foretrækker at jeg kommer på besøg, kan dette nemt lade sig gøre. 
Jeg får også et nemmere indtryk af omgivelserne ved at erfare dem. 
Inden jeg kommer, skal du ikke gøre noget som helst. Jeg er "en god ven" af familien, som kommer på besøg.

15 minutter

200DKK

Du har en problemstilling, som måske ikke er ret "kompliceret", men kræver dog forklaring og hjælp. Du starter med at give mig følgende oplysninger: Kattens navn, alder, evt. race, neutraliseret/ikke neutraliseret og en kort beskrivelse af det, du har behov for. Under samtalen kommer jeg med forklaringer og mulige årsager/løsninger.
Vi tager det via telefonen eller på skærmen.

30 minutter

350DKK

Du har en problemstilling, som kræver mere end 15 minutter. Denne konsultation er meget populær. Du starter med at give mig følgende oplysninger: Kattens navn, alder, evt. race, neutraliseret/ikke neutraliseret og en kort beskrivelse af det, du har behov for. Under samtalen kommer jeg med forklaringer og mulige årsager/løsninger.
Vi tager det gerne via skærmen, da ved at se, kan jeg bedre hjælpe.

1 time

600DKK

Du har en problemstilling, som kræver mere end 30 minutter. Denne konsultation er også meget populær. Du starter med at give følgende oplysninger: Kattens navn, alder, evt. race, neutraliseret/ikke neutraliseret og en kort beskrivelse af det, du har behov for. Under samtalen kommer jeg med forklaringer og mulige årsager/løsninger.
Vi tager det gerne via skærmen, da ved at se, kan jeg bedre hjælpe.
Prisen er Per time.

Telefonisk konsultation med telepati - 30 minutter

450DKK

Vil du gerne have kobling mellem sanser og viden, kan du bestille en telepati i forbindelse med adfærdskonsultationen. Jeg kan lave telepati med alle dyr og ikke blot katte. Jeg har indtil videre lavet telepati med katte, hunde, heste og kaniner. Til telepati kræves blot et par gode billeder af dit kæledyr alene.
Jeg laver gerne telepati inden vi skal tage sammen. Du sender mig et par gode billeder af dit dyr. Det skal være alene på billederne, som skal være skarpe.

Telefonisk konsultation med telepati - 1 time

800DKK

Vil du gerne have kobling mellem sanser og viden, kan du bestille en telepati i forbindelse med adfærdskonsultationen. Jeg kan lave telepati med alle dyr og ikke blot katte. Jeg har indtil videre lavet telepati med katte, hunde, heste og kaniner. Til telepati kræves blot et par gode billeder af dit kæledyr alene.
Jeg laver gerne telepati inden vi skal tage sammen.

Catsitting

Skal du på ferie og har brug for nogen til at passe din elskede kat? Jeg har mulighed for at hjælpe dig. Som professionel kattesitter tilbyder jeg hjælp og pleje i jeres hjem.

Jeg giver mad, tømme kattebakken, børster og leger med din kat. Jeg ser også gerne tv med ham eller hende, hvis de er til det. Jeg sender billeder og fortæller hvordan der går undervejs, så du kan være tryg, mens du er væk. Inden jeg skal passe katten, kommer jeg på besøg, hvor du fortælle mig om katten og de praktiske ting. Jeg holder til Brønshøj og passer katte i mit nære område.