Skabelse af harmoni med din bedste ven bør være en fornøjelse.

12 års erfaring

1600 katte-ejere har fået hjælp

Certificeret Bach

Fra Brønshøj giver jeg dig nøglerne til at opbygge et optimalt miljø
og et større velvære med din kat.

'Me, My Cat,
and I'

En serie af online workshops med Michelle

Højst 3 deltagere

90 minutter

350 DKK (en gratis workshop for hver 5. købte sessioner)

Sammenføring af en ny kat med flokken

Oct 10, 2023 19:30

Sammenføring kan være svært. Dit arbejde inden er ofte det, som gør den største forskelle, når du får en ny kat i din flok.

3 pladser tilbage

TilmeldingFuldbooket

Mine katte er uvenner! Hvad kan jeg gøre?

Oct 24, 2023 19:30

Katte ligesom mennesker kan blive uvenner. Det kan være svært at ændre igen, men erfaringen viser at dette ikke er umuligt. Heldigvis!

1 plads tilbage

TilmeldingFuldbooket

“Tusind tak for hjælpen og en rigtig spændende samtale! Jeg lærte rigtig meget nyt, og fik mening i en masse ting! I går fik Nemi mere mad – både lidt vådfoder og mad hun skulle rundt og finde – og så reagerede hun så godt på mit anderledes kropssprog.”

“Michelle gjorde virkelig alt for at hjælpe mig og min katteven. Lige fra det øjeblik jeg bad om hjælp, var hun utrolig lydhør og proaktiv i forhold til at hjælpe mig med at forstå min kats adfærd og udarbejde en plan for at løse eventuelle problemer.”

Kan min kat blive mere “kælen”?

Nov 7, 2023 19:30

Hvad er en kælen kat? Min egne Pongo elsker mig men hun ligger aldrig på skødet. Hun er dog en “kælen”, da hun ofte kommer forbi mig.

3 pladser tilbage
Tilmelding

Klikkertræning kan din kat også lære!

Nov 14, 2023 19:30

De fleste mennesker tror ikke på at en kat kan klikkertrænes! Dette er ikke rigtigt, det kan du nemt vise ved at deltage til denne workshop.

3 pladser tilbage
Tilmelding

Min kat keder sig. Hvordan kan jeg aktivere den?

Nov 21, 2023 19:30

At kede sig er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Kan katten ikke finde ud af at aktivere sig selv, er det hjælp at hente og have det sjovt.

3 pladser tilbage
Tilmelding

Mit hjem skal også være spændende for min kat

Dec 5, 2023 19:30

Keder din kat sig? Med få ændringer kan du gøre dit hjem mere spændende og sjovere for din kat.

3 pladser tilbage
Tilmelding

Min kat lader mig ikke sove om natten. Kan du hjælpe?

Apr 25, 2023 19:30

Katten er tit aktiv om natten, mens du sover. Problemet opstår når du ikke kan sove mere. Der kan gøres noget, heldigvis.

Min kat er ikke "kælen", hvad kan jeg gøre?

Apr 11, 2023 19:30

Mange ønsker en kat der ligger på skødet eller blot en kat som er kontaktsøgende, hvor katten ikke er med. Er det dig? Kom til workshoppen.

Jeg vil gerne begynde på klikkertræning. Hvordan gør jeg det?

Mar 28, 2023 19:30

Klikkertræning er populær hos hundeejere. Mega sejt, når katten kan tricks! Du får også kontakt med din kat på en helt anden måde.

Min kat keder sig. Hvordan kan jeg aktivere den?

Mar 14, 2023 19:30

At kede sig er ikke nødvendigvis en dårlig til. Kan katten ikke finde ud af at aktivere sig selv, er det hjælp at hente og have det sjovt.

Hjælp! Min kat angriber!

Feb 28, 2023 19:30

Dette er en af de hyppigste årsag til aflivning hos katten. Oftest kan det gøres noget ved. Kom til workshoppen og få hjælp.

Min kat lader mig ikke sove om natten. Kan du hjælpe?

Feb 14, 2023 19:30

Katten er tit aktiv om natten, mens du sover. Problemet opstår når du ikke kan sove mere. Der kan gøres noget, heldigvis.

Hvordan tilmelder man sig workshoppen?

Jeg klikker på linket, som sender mig videre til tilmeldningsblanketten. Den udfylder jeg. Dernæst får jeg en mail med alle de forskellige detajler.

Hvad så hvis man ikke kan nå workshoppen alligevel?

Hvis jeg er forhindret, sender jeg en mail. På den måde kan det findes et alternativ til workshoppen. Der kan være en anden workshop eller en 1:1 konsultation. Prisen på workshoppen er den samme som 30 minutters konsultation.

Hvormange deltagere kan komme til workshoppen?

Der er maks 3 deltagere til hver workshop plus Michelle. En gruppe på maks. 3 er passende til en workshop. Vi befinder os i et trygt rum, hvor alle har mulighed for at komme til ordet, deltage og bidrage.

Hvad kræves det for at deltage?

Jeg skal kunne koble mig til Zoom enten via telefonen eller computeren/tablet. Jeg er meget velkommen til at tage notater. Jeg behøver ikke at have viden om katteadfærd. Michelle holder et lille oplæg, når workshoppen starter. Der ville hun også præsentere de forskellige deltagere og deres kat samt problemstillingen. Hver workshop har et tema, dette gør det konkret og overskueligt.

Hvad så bagefter?

Michelle sikrer sig inden workshoppen er afsluttet, at alle har fået en plan for at gå videre med temaet. Alle er velkommen til at kontakt hende via e-mail for at få yderligere hjælp. Ligesom en konsultation kan bookes efter workshoppen. At kigge på sin kats adfærd er en proces, der kan tage tid og der er helt i orden.

Bliver workshoppen optaget?

Nej, den bliver det ikke. Workshoppen er et trygt rum, derfor er det mere sikkert at ikke optage den. Du er velkommen til at tage notater undervejs. Michelle kan ligeledes i visse situationer før eller efter workshoppen sende noget materiale. Materialet er kun til dig, der deltager.

Mine workshops er engangs-møder, der afholdes live. Har du brug for hjælp med din kat? Og problemstillingen svarer til et af temaerne, tøv ikke med at bestille en konsultation ved at angive emnet. Jeg sender gerne materialet fra workshoppen til dig i denne forbindelse.

Catsitting

Skal du på ferie og har brug for nogen til at passe din elskede kat? Jeg har mulighed for at hjælpe dig. Som professionel kattesitter tilbyder jeg hjælp og pleje i jeres hjem.

Jeg giver mad, tømme kattebakken, børster og leger med din kat. Jeg ser også gerne tv med ham eller hende, hvis de er til det. Jeg sender billeder og fortæller hvordan der går undervejs, så du kan være tryg, mens du er væk. Inden jeg skal passe katten, kommer jeg på besøg, hvor du fortælle mig om katten og de praktiske ting. Jeg holder til Brønshøj og passer katte i mit nære område.

Shop

Find det, du har brug for, for at holde din katteven glad og sund.

Bogen om klikkertræning

"Klikkertræning for katte − Guide til en glad kat" er en omfattende vejledning i at bruge positiv forstærkning til at træne din katteven. Med trinvise instruktioner og tips om, hvordan du bruger en klikker til at kommunikere med din kat, gør denne bog det nemt at lære din kat nye tricks og forbedre dens adfærd.

Uanset om du er katteejer for første gang eller en erfaren træner, har bogen alt, hvad du behøver for at hjælpe din kat med at blive et velopdragent og glad medlem af familien.

199,95 kr

Bestil